Reactie plaatsen

Reacties

Paul
5 maanden geleden

Margreet is een bevlogen vakvrouw die alle tijd voor je neemt én ook met je meedenkt wat betert de fysieke klachten. Ze geeft hele fijne (verschillende) massages, na een behandeling in de prettige sfeervolle ruimte kom ik er altijd weer “stromend” maar ook ontspannen vandaan. Aanrader!

Yvonne
5 maanden geleden

Ik ben helemaal blij. Ik had heel vervelende en pijnlijke blaasproblemen. Na een behanding bij Margreet ging t meteen al veel beter. En nu na twee behandingen is het helemaal over.

Margriet Van ruiten
7 maanden geleden

Ik heb hier een hele fijne ervaring mogen mee maken met de voet reflex terapie
Sfeer was zeer ontspannen en Margreet als zeer aardige vrouw ervaren met veel informatie
Nogmaals bedankt voor alles

Jos-Miep
8 maanden geleden

Het was ontspannend!
We hebben er van genoten

Yvonne
8 maanden geleden

Ik heb , door reuma, pijnlijke voeten. Margreet heeft daar tijdens de behandeling goed rekening mee gehouden. Daardoor kon ik ontspannen genieten van de massage.

Annette Oppenberg
8 maanden geleden

Ik kwam een beetje gespannen binnen bij Margreet omdat ik de afspraak was vergeten. Margreet stelde mij meteen op mijn gemak en heeft een heerlijke ontspanningsmassage gegeven. Ik heb ervan genoten en de massage voelde weldadig aan. Daarnaast voel ik me op mijn gemak bij Margreet en vind ik het een fijne ruimte. Ik kom graag terug!

Mireille
8 maanden geleden

Heerlijke kennismaking met Margreet en de voetrelexmassage was heerlijk, heel ontspannend en voelde heel prettig, ik ga zeker terugkomen, want dit vraagt naar meer en vaker :).
Prettige ruimte waar je heerlijk kunt ontspannen en relaxen.

Linda
8 maanden geleden

Een aanrader! Margreet neemt de tijd voor je en legt alles goed uit. De massage was relaxing en voelde goed aan. De ruimte is ook rustgevend en prettig.

André Jansen
8 maanden geleden

Margreet heeft mij nu twee maal behandeld na eerst een uitgebreid intake gesprek te hebben gevoerd. Ik heb haar als kundig specialist ervaren. Het contact verliiep ook uiterst prettig.